Доставка

Срокът за доставка на стоките в наличност е от 1 (един) до 3 (три) работни дни. При невъзможност за изпълнение на Вашата заявка в посочените срокове, ще бъдете уведомени своевременно.  Ще бъдете информирани с писмо на посочената от Вас електоронна поща  за статуса на Вашата поръчка: първоначално „обработва се“  и след това „изпратена“.

Твърда тарифа за доставка“ важи за доставки до офис на Еконт експрес. Пратките, доставени до офис на Еконт експрес се получават лично от офиса на куриера на следвашия работен ден след изпращане на пратката.

Ако желаете поръчката Ви да бъде доставена до посочен от Вас адрес, моля отбележете това в полето "Доставка до адрес или офис на Еконт" като напишете точен адрес за доставка. Цени за доставка до адрес са според тарифите на Еконт експрес. Доставката се извършва до 13 часа на работния ден, следващ деня на изпращане на пратката.

Безплатна доставка до офис на Еконт при поръчка на продукти стойност над 50 лева. Безплатната доставка отпада, ако поръчката съдържа повече от 3 кг. фондан. В този случай се заплаща доставка в размер на 5 лв. Безплатната доствка не важи за продуктите, маркирани в магазина като неползващи безпатна доставка. Тези продукти са с фиксирана цена за доствка, която е посочена в описанието на продукта.

 

По Ваше желание пратката може да бъде изпратена с посочена от Вас куриерска фирма.

Рекламаци

Ако не сте доволни от закупен от нас продукт, може да ни го върнете в състоянието, в което сте го получили в срок от 7 дни, считано от деня на получаването му. Ще Ви възстановим платената сума или ще го заменим с друг. Подлежи на връщане продукт , който е в оригиналните си вид, опаковка и качество. Разходите за връщането са за Ваша сметка. Ако състоянието на продукта не отговаря на посочените условия, ние ще Ви го върнем и сумата, за която сте го закупили става невъзвръщаема. Разходите за куриерската услуга са за Ваша сметка.

Sweet Hobby 2013