Доставка

Срокът на доставка на стоките в наличност е от 1 до 3 работни дни.

При невъзможност за изпълнение на Вашата заявка в посочените срокове, ще бъдете уведомени своевременно на посочения в поръчката телефон.

Ще получите писмо на посочената електронна поща в деня на изпращането на поръчката до куриер. Статусът на поръчката се сменя на "shipped" - изпратена.

Направените поръчки се изпращат с куриерска фирма Еконт експрес до офис на куриера или до адрес на получателя.

Еконт експрес изпраща SMS, с който Ви информира за получена пратка. Цена на SMS - 0,18 лв. с ДДС

Безплатна доставка до офис на Еконт експрес важи за поръчка на продукти на стойност над 80 лева и с тегло  до 3 килограма.

Може да следите теглото на поръчката в кошницата докато пазарувате. Магазинът начислява автоматично цената на доставката в този случай, но ако поръчката отговаря на горните условия, прехвърляме доставката за наша сметка и Вие не заплащате доставка до офис на Еконт експрес.

Безплатната доставка не важи за продуктите, маркирани в магазина като неползващи безплатна доставка. Тези продукти са с фиксирана цена за доставка, която е посочена в описанието на продукта.

Обединяване на поръчки не се извършва. Ако пуснете 2 поръчки, получавате 2 пратки с начислени отделни доставки.

Изпращаме поръчките САМО с Еконт експрес. Изключение правим за населените места, в които няма офис на Еконт.

Работим с 30 % отстъпка от редовните цени на Еконт експрес.

Ако не сте доволни от закупен от нас продукт, може да ни го върнете в състоянието, в което сте го получили в срок от 7 дни, считано от деня на получаването му. Ще Ви възстановим платената сума или ще го заменим с друг. Подлежи на връщане продукт , който е в оригиналните си вид, опаковка и качество. Разходите за връщането са за Ваша сметка. Ако състоянието на продукта не отговаря на посочените условия, ние ще Ви го върнем и сумата, за която сте го закупили става невъзвръщаема. Разходите за куриерската услуга са за Ваша сметка.

Sweet Hobby 2013